Alumínium nyílászárók

Cégünk 2003 elején két alumínium profilrendszerrel bővítette nyílászáró palettáját: a SCHÜCO és SPECTRAL valamint MB profilokkal. Mindkét profilrendszer a legmagasabb minőséget képviseli az alumínium nyílászárók világában. A széles profilválasztékból adódóan mindkét rendszerből építhető bel és kültéri nyílászárók, függönyfal és télikert egyaránt. Cégünk dolgozói közel egy évtizedes nyílászáró gyártói tapasztalataikat kamatoztatják az alumínium nyílászárók gyártásánál is, ezért az általunk előállított termékek kiváló minőségűek és alapanyagukból adódóan fokozottan tűzállóak valamint rendkívül tartósak.
Megrendelőink a szín kiválasztásánál a RAL skála 210 színéből választhatnak.
A homlokzati rendszerek olyan épületek üvegezett homlokzatai készítésére szolgálnak, mint pl.: bankok, hotelek, hivatalok, irodaházak, autószalonok, sportcsarnokok stb. Emellett számos térbeli és tető üvegezési szerkezetek elkészítésére szolgál, amelyek feladata az épületek belsejének megfelelő megvilágítása és a megfelelő légkör valamint komfort keltése a felhasználók számára. Tökéletes eszközt jelentenek a korszerű építészet alakulásában és a tervezők bátor terveinek a megvalósításában.

Az esztétikus kialakítással és a designnal kapcsolatos kompromisszum már a múlté: az új Axxent nevű vasalat láthatatlan pántokkal határozottan támogatja a kortárs építészet következetes vonalvezetését. További előnyeihez tartoznak a megszokott kényelmes kezelhetőség és az átfogó tartozékprogram biztosította széleskörű kialakítási lehetőségek mellett, többek között, a betörésbiztos alkatrészek és megfigyelő rendszerek.

SCHÜCO

Az ablakkínálatunk magába foglalja az egyszerű ablakoktól kezdve a design-ablakokon át egészen a speciális kialakítású, felújításokhoz alkalmazható ablakokat. Az alumínium alapanyag könnyen és precízen alakítható. Lehetővé teszi egyedi ötletek és különböző követelményeknek eleget tevő kívánságok megvalósítását: Méretre alakítás és kiváló minőség – növelje háza értékét tetszőlegesen!
Részletesebb infó

FW 50+
Szerkezet:Önhordó hőhídmentes, alumínium függönyfal.
Beépítési mélység:Osztóborda: 6-180 mm
Lizéna: 50-200 mm
A rendszer jellemzői:Külső és belső látszó szélesség 50 mm, az élek lekerekítettek Üvegvastagság 4-50 mm-ig. Látványában azonos tömítési vastagság az osztóbordánál és a lizénánál. A szabadalmi joggal védett profilgeometria kettős biztonságot nyújt a csapadék elleni védelemben.
Alkalmazható:Nagy felületű függönyfalak és üvegtetők esetén.
ADS / AWS 50Ni
Szerkezet:Hőhidas ablak és ajtószerkezet.
Beépítési mélység:Osztóborda: 6-180 mm
Lizéna: 50-200 mm.
A rendszer jellemzői, ablakok:Kívül, belül síkban záródó vagy az ablakszárny tartományában felütköző. Belső ütközőtömítés a felütköző ablakszárnyban. Nagy térfogatú előkamra és lengőtömítés. Többszínű is lehet (a külső szín eltérhet a belsőtől). Nyitási módok: nyíló, bukó-nyíló, bukó, középfelnyíló és toló-bukó.
A rendszer jellemzői, ajtók:A tokkeret és az ajtószárny kerete kívül és belül síkban illeszkedik. Belső és külső ütközőtömítés. Nyitási módok: egy és kétszárnyú, befelé vagy kifelé nyíló ajtók, lengőajtók illetve portál szerkezetek. Egy és kétszárnyú vészkijárati ajtók és becsípődést gátló ajtók.
ADS / AWS 60
Szerkezet:Hőhídmentes ablak és ajtószerkezet.
Beépítési mélység:Tokprofil: 60 mm Az osztóborda profilok esetén a statikai követelménytől függően max. 250 mm.
A rendszer jellemzői, ablakok:Kívül, belül síkban záródó vagy az ablakszárny tartományában felütköző. Belső ütközőtömítés a felütköző ablakszárnyban. Nagy térfogatú előkamra és lengőtömítés. Többszínű is lehet (a külső szín eltérhet a belsőtől). Nyitási módok: nyíló, bukó-nyíló, bukó, középfelnyíló és toló-bukó.
A rendszer jellemzői, ajtók:A tokkeret és az ajtószárny kerete kívül és belül síkban illeszkedik. Belül síkban záródó vagy felütköző. Változatok két vagy három ütköző tömítéssel. Nyitási módok: egy és kétszárnyú, befelé vagy kifelé nyíló ajtók, lengőajtók illetve portál szerkezetek. Egy és kétszárnyú vészkijárati ajtók.
Építőipari Műszaki Engedély:EME_AWS.pdfEME_FW50.pdf

SPECTRAL

A profilok ISO 9001 minősítéssel rendelkező alumíniumkohóban készülnek. A SP-60 és SP-45 rendszerekből egyaránt készíthetők ablak, ajtó és portálszerkezetek.

SP – 60
Szerkezet:Hőhídmentes profilrendszer.
Profilmélység:60mm
Felületkezelés:Pórszórás a RAL paletta bármely színére.
Üvegezés:20-45 mm-ig lehetséges.
Vasalatok:Aubi illetve sigenia euro vasalat.
Nyitásirány, ablakoknál:Egy és kétszárnyú nyíló, bukó, bukó-nyíló, toló.
Nyitásirány, ajtóknál:Egy és kétszárnyú befelé és kifelé nyíló, toló.
SP – 45
Szerkezet:Hőhidas profílrendszer.
Profilmélység:45 mm
Felületkezelés:Pórszórás a RAL paletta bármely színére.
Üvegezés:4-30 mm-ig lehetséges.
Vasalatok:Aubi illetve sigenia euro vasalat.
Nyitásirány, ablakoknál:Egy és kétszárnyú nyíló, bukó, bukó-nyíló, toló.
Nyitásirány, ajtóknál:Egy és kétszárnyú befelé és kifelé nyíló, toló.

MB

Az ajánlatunkban szereplő ajtó-ablak rendszerek különböző változatban érhetőek el, azok alkalmazásától valamint a funkcionalitásra, esztétikára, hőszigetelésre, behatolás elleni ellenállásra, füstmentességre vagy a tűzvédelmi követelményektől függően. Ezek között megtalálhatóak a hőszigetelés nélküli szerkezetek, amelyek a belső tárelhatárolók építésére szolgálnak: MB-45, Spectral 45, hőszigetelő szelvényeken alapuló megoldások (MB-60, MB-70, MB-59S, Spectral 60), valamint az MB-78EI speciális tűzvédelmi térelhatárolók. Az ajánlatot az MB-23P erkélybeépítési rendszer egészíti ki.
Az MB sorozat rendszerekben nem csak a leggyakrabban alkalmazott nyitási megoldások szerkezeteit lehet elvégezni: nyíló, bukó vagy tolható, hanem a ritkábban látható „Pivot” forgatható ablakokat, a kifelé nyíló MB-59S Casement ablakot vagy a tetőtéri ablakok, amelyek az üvegtetőkhöz, télikertekre vagy felülvilágítókhoz használatosak. Azon vevők számára, akik a magas műszaki paramétereket és az elfogadható árak egyesítését keresik, egy sor olyan gazdaságos megoldást tudunk ajánlani, mint az MB-45S és az MB-59SE.
Részletesebb infó

MB-SR 50
Szerkezet:Széleskörű felhasználási lehetőségek! A rendszer rendeltetése a könnyűszerkezetű látszóbordás függönyfalak, tetők, bevilágítók valamint télikertek szerkesztése és gyártása.
Profilmélység, Lizéna:15 – 185 mm
Profilmélység, Borda:5 – 145 mm
Profil szélesség:50 mm
Felületkezelés:Porszórás a RAL paletta bármely színére.
Üvegezés:4 – 48 mm-ig.

Mindkét profilrendszer rendelkezik a magyar ÉMI és a lengyel ITB minősítésével.